Kleintje Muurkrant
Octopussy (262)

vrijdag 8 september 2006


Heeft het befduo Fred en Koos opnieuw een zootje administratieve data uit Jan Dirk Paarlberg’s voorraad laten lichten. Zal onze Pearl Mountain erg blij mee zijn geweest. Lekker voor je reputatie en zoiets wekt ook zoveel vertrouwen bij de banken en andere geldschieters.
En dat allemaal omdat je in ooit in zee bent gegaan met Willem Endstra en bijna logischerwijs dus ook tegen een Neus aanbumpte. Onrechtvaardig hoor. En buiten Jan des Bouvrie kijkt bijna niemand je meer aan. Zelfs met je ouwe gabber David Beesemer ben je gebrouilleerd. Straks gaan ze ook nog snuffelen in de administratie van Neelie Kroes. Takkenwijf. Sorry.
Want hé, natuurlijk heb je met haar meer gedaan dan nu naar buiten is gekomen. Zakelijk dan hè. Anders draait Wim Sonneveld zich straks weer in zijn graf om.
Nu we het toch over dames hebben. Lezen we daar in Quote dat Anita Schuts zes meloen ballen heeft geïnvesteerd in Playlogic van Willem Smit. En naar wij vernemen in haar hoedanigheid van grootaandeelhouder vorig jaar met de IT-schuimer is meegeweest naar Amerika in verband met de overname door Donar Enterprises. Nou heeft Anita best een leuke shop in de PC Hooft, maar die zes meloen ballen komen daar natuurlijk niet vandaan. Dat waren ballen van de vader van haar kind. En u weet in welke reuk die stonden. Wie weet krijgt Anita dus ook nog een bezoekje van een stel FIOD-hunters.
Maar zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een paar hints voor de FIOD. Geintje meneer Sonneberg. Neem nou bijvoorbeeld de dames De Groot (de ex van Endstra), Van Dijk (de ex van Klaas Hummel) en drs. Nicole Gabrielle Kale (de echtgenote van Klaas Hummel). Wie weet is daar ook nog het nodige te vinden. Je weet het niet. Het is maar een hint hoor. Stay tuned.